Снимка архивСпартак откупи правата на талантлив футболист от Левски и той

...
Снимка архивСпартак откупи правата на талантлив футболист от Левски и той
Коментари Харесай

Спартак откупи правата на Даниел Начев от Левски

Снимка списък

Спартак откупи правата на надарен футболист от Левски и той стана благосъстоятелност на варненския клуб.

Атакуващият полузащитник Даниел Начев е подписал контракт със Спартак (Варна) за 3 години, оповестява " Дспорт ". Футболистът, който при " соколите " се подвизава с № 45, е бил закупен от варненския клуб.

Дългокосият халф, чиято прическа прилича тази на аржентинеца Клаудио Каниджа, към този момент има 2 гола на актива си след първите 6 кръга. Той се разписа в мрежите на Септември Сф и Марица Пд. Плеймейкърът е роден на 20 септември 2003 година. 

Присъедини се към тима на Спартак Вн в края на месец юни, с цел да запише първи минути при мъжете в професионалния футбол. Начев започва с футболната игра в школите на Септември и Ботев 57. След това е главен състезател в една от най-талантливите гарнитури на Левски. Впечатлява с техника, добър взор върху играта и е занаятчия на директен свободните свободни удари. Интерес към него последните години имаше от клубове от Италия, както и от Острова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР